• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished iPhone 5c kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished iPhone 5c kopen

Refurbished iPhone 5C

De refurbished iPhone 5C modellen van Back Market: een niet te missen aanbieding!

Met de opvallende kleuren en topkwaliteit prestaties van de refurbished iPhone 5C van Back Market ziet je dagelijkse leven er echt anders uit.

De expertise van Apple voor een aantrekkelijke prijs dankzij een voordelige iPhone 5C

Al bij zijn verschijning ontketende de iPhone 5C in blauw, roze, groen of geel een kleine revolutie in de wereld van de smartphones. De refurbished iPhone 5C heeft een opvallende look, uitstekende technische kwaliteiten en biedt je alle deskundigheid van Apple voor een vriendelijke prijs. Met een Apple 6 chip en een dual-core ARMv7 processor, plus een tri-core PowerVR grafische chip, biedt de voordelige iPhone 5C een optimaal vloeiend gebruik. De in september 2013 geïntroduceerde iPhone 5C in 8 GB, 16 GB of 32 GB heeft genereuze maar discrete afmetingen: 124,4 mm x 59,2 mm x 8,97 mm en 132 g. Als je een tweedehands iPhone 5C koopt dan krijg je daarbij al het comfort van het 4 inch Retina scherm met een resolutie van 1136 x 640 px en een pixeldichtheid van 326 ppi.

De garantie van Back Market en een tweedehands iPhone 5C: een prima combinatie

De refurbished iPhone 5C beschikt over een 8 Mpx iSight fotocamera (diafragma f/2,4) waarmee je video-opnames in HD 1080p en 30 fps kunt maken. Met de 1,2 Mpx FaceTime camera van de voordelige iPhone 5C kun je HD opnames van 720 px maken. Als je een iPhone 5C met korting bij Back Market koopt, dan geven we je een garantie van 12 maanden en de zekerheid dat je een product koopt dat zorgvuldig getest is voordat het te koop werd aangeboden.

Wil jij jezelf een smartphone onder de € 100 cadeau doen? Dan is een refurbished iPhone 5C van Back Market dé oplossing!