• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished Honor 20 kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished Honor 20 kopen

Refurbished Honor 20

Back Market: de hoogste kortingen op de refurbished Honor 20

Droom je ervan een elegante en krachtige smartphone te kopen zonder je spaargeld aan te spreken? Dan heeft de refurbished Honor 20 alles wat je zoekt!

De refurbished Honor 20: prestaties die je het leven makkelijk maken

Met zijn twee perfect vlakke zijden, de licht afgeronde zijkanten en een gewicht van slechts 170 gram is de refurbished Honor 20 een toestel dat heerlijk in de hand ligt. Koop je een Honor 20, dan krijg je een 6,26 inch LCD scherm met een resolutie van 2 340 x 1 080 pixels en een pixeldichtheid van 412 ppi voor comfortabel beeld bij dagelijks gebruik. Dankzij het 6 GB RAM-geheugen en 128 GB intern geheugen, zorgt de Kirin 980 processor van de voordelige Honor 20 voor probleemloze navigatie.

De refurbished Honor 20: alles voor fotografie!

Voor de prijs van de Honor 20 beschik je tegelijkertijd over 4 lenzen op de frontcamera. Een hoofdlens van 48 Mpx, een ultra-groothoek van 16 Mpx, een velddieptelens van 2 Mpx en een macrolens van 2 Mpx zorgen voor een perfecte lichtgevoeligheid en zeer gedetailleerde foto’s. En video’s kun je in 4K opnemen. De 32 Mpx frontcamera is discreet in het scherm van de Honor 20 geïntegreerd.

Je hoeft geen tweedehands toestel Honor 20 te kopen als je deze smartphone wilt: met het aanbod van refurbished Honor 20 modellen van Back Market kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid!