• Achteraf betalen.
  • Retourneren tot 31 januari
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Smartphones voor professionals kopen

8 producten

Klantenreviews voor Refurbished Smartphones voor professionals kopen

4.2/5

1.240 geverifieerde aankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
76%
3-4 sterren
14%
2-3 sterren
6%
1-2 sterren
4%
R

Rick R.

5/5

Gereviewd in Nederland op 13 augustus 2023

Ik ben zeer tevreden! Ik heb gekozen voor de iPhone 12 mini 256GB in een 'uitstekende' staat en ik heb geen enkele kras kunnen vinden en de batterijconditie is 100%! Dit is mijn eerste refurbished telefoon omdat ik het toch redelijk spannend vond wat ik kon verwachten. Echter ben ik positief verrast en zal het iedereen aanraden die nog twijfelt :)
iPhone 12 mini Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 26 juli 2023


E

Ellis R.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 23 november 2023

Ik heb een iPhone 14 plus besteld in uitstekende conditie. Ik was in het begin een beet huiverig, omdat ik nog nooit een refurbished telefoon had gekocht, maar ik merkte het verschil met een nieuwe telefoon helemaal niet. Ik kon geen enkel krasje ontdekken op zowel het scherm als de behuizing en de batterijconditie was 100%. De levering was ook veel sneller dan dan verwacht, het zou ongeveer 6 dagen duren, maar binnen 3 dagen had ik hem al in huis. Het enige minpunt is dat het niet in de originele verpakking zat en dat er geen simkaartverwijdertool bijzat, wat een boel gehannes met een paperclip oplevert. Maar overall dus dik tevreden!
iPhone 14 Plus Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 23 oktober 2023


W

W H.

4.9/5

Gereviewd in Nederland op 6 augustus 2023

Goede eerste ervaring met Back Market. Een mooie refurbished iPhone 12 mini (wit), voor een zeer scherpe prijs. Om 09:00 sochtens besteld en de volgende dag om 12:00 binnen. Nette refurbished iPhone (één klein krasje op een hoekje maar zeker niet storend en nooit meer te zien doordat ik de piPhone toch in een hoesje heb. Scherm was helemaal krasvrij. Batterij conditie is ook goed! Zeker een goede koop en een zeer snelle service.
iPhone 12 mini Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 25 juli 2023


E

Erik D.

4.8/5

Gereviewd in Nederland op 10 september 2023

Prachtige iPhone 12 mini ontvangen. Mooi doosje met label en zelfs oplader. Is mijn eerste refurbished telefoon en ik ben super tevreden. Het enige dat ik wat verwarrend vind was de verzending. Er werd uit Frankrijk verzonden en ik kreeg SMS jes die ik eerste instantie niet vertrouwde. Dus het was me niet meteen duidelijk dat het echt om de telefoon ging. Maar buiten dat, top ervaring.
iPhone 12 mini Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij