• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished iPhone 4s kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished iPhone 4s kopen

Refurbished iPhone 4S

Zoek je een goedkope smartphone? Kijk dan bij de refurbished iPhones 4S van Back Market

Alle smartphone modellen van Apple zijn nog steeds onweerstaanbaar. En de iPhone 4S is geen uitzondering op die regel. Met zijn pure, elegante design, is het een functioneel toestel, robuust en duurzaam, en aantrekkelijk voor gebruikers die van eenvoud houden. Een iPhone 4S vind je alleen nog maar refurbished, zoals in de selectie van Back Market.

Koop een iPhone 4S voor de laagste prijs

In het huidige assortiment van Apple komt hij niet meer voor, je moet dus bij andere aanbieders zoals Back Market kijken om een tweedehands iPhone 4S te vinden. Want deze smartphone kan al een paar jaar niet meer nieuw gekocht worden. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel, want je kunt nu wel profiteren van een lage prijs, en een goedkope iPhone 4S vaak voor minder dan honderd euro op de kop tikken. Maar daar blijft het niet bij, want bij Back Market krijgen alle modellen ook nog eens een garantie van 12 maanden. Tijdens deze periode ben je dus beschermd tegen het risico van pech of gebreken en kun je je geld terug krijgen, je toestel inruilen of het kosteloos laten repareren.

De refurbished iPhone 4, nog steeds een heel bruikbare smartphone

Bij Back Market biedt de iPhone 4S met een prijs onder de 100 euro een buitenkansje. Want met zijn Retina scherm, een Apple A5 processor en zijn 8 megapixel camera heeft deze smartphone niet weinig te bieden. Hij is daarbij zeer gebruiksvriendelijk en heeft een goede autonomie.

Al is hij wat ouder, de refurbished iPhone 4S levert nog steeds goede prestaties en voldoet prima voor een gebruiker die eenvoud en een interessante prijs zoekt. Ontdek daarom nu het aanbod van Back Market.