• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished Huawei Mate 40?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished Huawei Mate 40

Refurbished Huawei Mate 40

Ja, ook recent uitgebrachte Huawei smartphones zijn refurbished verkrijgbaar bij Back Market!

Als je dan toch een andere telefoon wil, ga dan meteen voor het betere werk. De Huawei Mate 40 bijvoorbeeld, wát een sensatie is dit toestel! Voorzien van de nieuwste technische snufjes en bovendien een plaatje om te zien. Nadeel: hij is prijzig. Gelukkig is een refurbished Huawei Mate 40 ook wat dat betreft je beste vriend.

 

Nieuwe, dure smartphones nu al refurbished

Het is om te huilen: gloednieuwe, dure smartphones die gewoon maar afgedankt worden. Omdat de eigenaar toch na twee maanden de nieuwste variant wilde hebben. Of een showmodel dat niet meer verkoopbaar is. Zonde! En ook nog eens superslecht voor het milieu. Bij Back Market bedachten we een oplossing: we knappen deze afgedankte toestellen op en zetten ze opnieuw in de spotlight. Want zeg nou zelf, zo’n topper als de Huawei Mate 40 verdient toch een nieuwe start?

 

Goedkopere Huawei Mate 40

De Huawei Mate 40 is geen goedkope smartphone. Voor een nieuw exemplaar tel je honderden euro’s neer. Logisch, want het is natuurlijk ook niet zomaar een telefoon. Een paar features die de Mate 40 zo bijzonder maken:

  • Air Swipe- en Air Scroll-technologie! Geen vieze vingers op je scherm; dankzij deze ontwikkeling kun je gewoon swipen en scrollen in de lucht. Ideaal tijdens het koken als het recept op je smartphone staat.
  • Nog meer touch free interaction: de telefoon herkent je blik! Kijk naar het toestel als er een telefoontje binnenkomt en het beltoonvolume gaat omlaag.
  • Space Ring fotografie-unit bestaande uit een 50 MP ultra vision camera, een 16 MP ultra wide angle camera, een 8 MP telefotocamera (3x optical zoom, 5x hybrid zoom, 30x digital zoom) en een laser sensor;
  • Edge-to-edge 68% curved display voor een optimale beeldbeleving. De helderheid van het scherm wordt automatisch aangepast aan je omgeving. Nooit meer knijpen met je ogen dus;
  • Zeer krachtige 5 nm Kirin 9000E 5G SoC als basis.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Staat deze telefoon hoog op je verlanglijst, maar is je budget beperkt? Een refurbished Huawei Mate 40 is goedkoper! Studenten krijgen overigens nog eens 5% extra korting op deze fantastische smartphone.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Tweedehands betekent helaas niet automatisch een goede kwaliteit. Bij een refurbished Huawei Mate 40 van Back Market is dat echter geen issue. Alle refurbished Huawei smartphones zijn grondig nagekeken en opgeknapt. We garanderen dan ook dat je refurbished smartphone 100% werkt. Aan de buitenkant kunnen wel wat krasjes zitten. Hoe erg die gebruikssporen zijn, bepaal je zelf. Daarbij geldt het principe: meer krasjes = meer korting.

Kies je voor een gebruikte Huawei Mate 40, dan draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Je bespaart met de aanschaf van dit toestel ruim 180 gram aan e-waste. Goed bezig!

Verwen jezelf met een refurbished Huawei Mate 40 en bespaar een hoop geld. Kies jouw favoriete Huawei smartphone op de site en bestel hem vandaag nog. Geen verzendkosten!