• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Plus kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Plus kopen

Refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Ontdek alle door Back Market aangeboden refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Plus modellen

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is één van de populairste modellen van het Koreaanse merk, en dat is geen wonder, want het is een zeer elegante phablet die in niets voor zijn concurrenten onder doet. Om ook te kunnen profiteren van de prestaties van deze tablet kun je overwegen om een van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus modellen die Back Market aanbiedt te kopen.

De kenmerken van een voordelige Samsung Galagy S6 Edge Plus

De refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Plus is vooral een tablet met een prachtige vormgeving, een prima scherm van 5,7 inch en een high definition resolutie. De 16 megapixel fotocamera en uitstekende ergonomie van het fraai gewelfde stukje technologie zijn al even geliefd. En dankzij Android, is het gebruik van dit toestel makkelijk en evolutief.

Een refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Plus kiezen

De optie van een refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Plus is de beste manier om te profiteren van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Het verschil met de Samsung Galaxy Note 3 zit hem in de geboden randen en het ontbreken van een stylus pen. Bij Back Market koop je kwaliteit terwijl de prijs van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus zeer betaalbaar blijft.

Koop je Samsung Galaxy S6 Edge Plus bij Back Market om optimaal te profiteren van de vele prestaties van deze Samsung phablet. En, in tegenstelling tot een tweedehands Samsung Galaxy S6 Edge Plus, krijg je bij de koop van een refurbished phablet bij Back Market een garantie van 12 maanden. Dat voorkomt elk risico op teleurstelling!