De laagste prijsgarantie of je geld terug!

Omdat we vinden dat wat goed is voor het milieu niet duur moet zijn en omdat duurzaam op spaarzaam rijmt.

laagste-prijsgarantie
Hoe werkt het?

Bij Back Market bieden we je de beste prijs-kwaliteitverhouding op refurbished elektronica. Punt. We zijn zo overtuigd dat we onze woorden in daden hebben omgezet: als je hetzelfde apparaat in dezelfde staat en met dezelfde commerciële garantie ergens anders goedkoper ziet binnen 7 dagen na je aankoop, vergoeden we niet alleen het verschil, maar voegen ook € 10 er bovenop. Zonder mitsen en maren.

Stuur gewoon een screenshot met de link naar dit product van Back Market en van de andere webwinkel naar ons bekroonde klantenserviceteam op: geldterug@backmarket.nl

Waarom zijn we zo zelfverzekerd?

Wereldwijd hebben al bijna 5 miljoen klanten hun vertrouwen in ons gesteld. Kijk wat ze te zeggen hebben over ons op Trustpilot en Trusted Shops.

En we bieden: 

 • De allerbeste technologie: we weten dat de kwaliteit net zo belangrijk is als de prijs. We hebben ons eigen algoritme ontwikkeld om alleen het apparaat van de beste kwaliteit tegen de best beschikbare prijs te selecteren van meer dan 1500 geverifieerde verkopers op Back Market.
 • Een gratis 2-jarige garantieverlenging: hoewel je vaak extra moet betalen voor een garantieverlenging nadat de 1-jarige garantie van de verkoper is verlopen, garanderen we de kwaliteit van onze producten op Back Market met een extra garantie van 2 jaar - en dat zonder extra kosten voor jou. In totaal zorgt dit dus voor een 3 jarige garantie op al onze producten.
 • Razendsnelle klantenservice: wij staan voor je klaar wanneer je ons nodig hebt.
Shaddine
Door Shaddine, Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Vond je dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen
 • Het angstaanjagende geheim van het Phoebus-kartel…
  event

  Het angstaanjagende geheim van het Phoebus-kartel…

  Het gruwelijke verhaal begint op een manier die maar al te bekend klinkt: vier respectabele mannen van vier respectabele bedrijven plannen om mensen wereldwijd te bedriegen in het belang van winst. Klinkt als een nachtmerrie. Klinkt alsof mensen vervolgd hadden moeten worden. Raad eens? Niemand werd vervolgd. En het super kwaadaardige plan dat ze gemaakt hebben leeft voort.

  Meer weten